Services

Onze diensten.

Contactgegevens

Zomadent Tandtechniek
Lancasterdreef 71
8251 TJ, Dronten

Ma – Vr :
0321-235050

Iets voor u?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van kunstgebit reparatie’s, de kosten van een kunstgebit reparatie of heeft u een andere vraag met betrekking tot uw gebitsprothese? Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Onze tandtechnici helpen u graag verder met het passend maken of repareren van uw prothese!

Kunstgebit / Prothese

Heeft u een nieuw kunstgebit nodig, dan bent u van harte welkom bij Zomadent tandtechniek. Bij ons kunt u onder andere terecht voor een nieuw kunstgebit. Wij meten zowel een volledige als een partieel kunstgebit aan.

Voor het maken van een volledig kunstgebit zijn gemiddeld 5 á 6 behandelingen nodig. samen met u bespreken we wensen en verwachtingen.

In sommige gevallen volstaat een nieuw kunstgebit niet meer omdat het kaakbot teveel is geslonken, hiervoor kunnen wij u doorverwijzen naar de kaakchirurg voor het plaatsen van implantaten, waarnaar u weer bij ons terugkomt voor het vervaardigen van een klikprothese.

Behandelafspraken voor een volledig kunstgebit

Afspraak 1: We maken de eerste afdrukken van uw mond.

Afspraak 2: Individuele afdrukken voor het bepalen van de beste pasvorm.

Afspraak 3: Beetbepalen voor de exacte positie van de kaken.

Afspraak 4: Passen van uw prothese in was. Tijdens deze behandeling staan de tanden en kiezen in was opgesteld. Samen kijken we naar de opstelling, controleren we de beet en of u tevreden bent met de opstelling.

Afspraak 5: Plaatsen van het kunstgebit. Uw nieuwe kunstgebit is nu klaar en wordt ‘geplaatst’. De pasvorm controleren we goed en ook controleren wij of uw kiezen goed op elkaar komen. Eventuele drukplekjes verwijderen we direct.

Reparatie van uw kunstgebit

Kunstgebit stuk? Wij helpen u snel! In de meeste geval dezelfde dag, ook in het weekend.

Tel: 0321-235050
Weekend:
Lancasterdreef 71
8251 TJ, Dronten